Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΑΓΡΟΤΙΚΟ

Η καλυτερη περιοδος ηταν στο αγροτικο!!Καθισιο,τσιπουρο με τους ντοπιους,κανα ψαρεμα που και που.Μπορει να ειχε ησυχια υπερβολικη,αλλα αξιζε ρε γαμωτο.Και οι ''πελατες'' ηταν μετρημενοι στα δαχτυλα.
Τωρα γινεται ο χαμος,ενω στις εφημεριες δεν την παλευω.Μονο 2-3 νοσοκομες καλα γκομενακια αξιζουν!Αλλα ειμαστε τοσα λιγουρια,αυτες το εχουν καταλαβει,και το παιζουνε πολυ δυσκολες.Παντως αυτο δεν το καταλαβαινω:γιατι θελουν γιατρους σωνει και καλα??Οι πιο πολλοι ειναι χοντροι και μαλακες.Εγω ειμαι στις εξαιρεσεις!!Και καλα!Προσπαθω να ριξω την μπακα στο γυμναστηριο μπας και ριξω την Νικη την νοσοκομα.Με εχει τρελανει!!Αλλα που θα παει.Κανω βραχνη την φωνη,λεω για τοτε που εσωσα απο βεβαιο θανατο 2-3 ανθρωπους και μετα λεω οτι θα παω βολτα με την Πορσε μου.Αισχρο.Αλλα οταν ερθει η ωρα,η πορσε θαναι συνεργειο με μαγικο τροπο!!
Καλα,το χωσιμο που πεφτει στο νοσοκομειο,ειναι χειροτερο και απο το στρατο.Αρτα ημουνα,καλα ηταν,μακαρι να ημουν ακομα.Εκει ερχονταν ολοι για να παρουν καμμια αναρρωτικη,ενω τωρα οι μισοι ειναι αρρωστοι κατα φαντασια και μερικοι δυστυχως στα αληθεια.
Αστειο περιστατικο:Ερχεται μια 40αρα γυναικα καλοστεκουμενη με τον 55,και λιγο ειπα,αντρα της.Τι εχει??Αρχιζει λοιπον και λεει ολα σχεδον τα συμπτωματα που υπαρχουν στους ιατρικους οδηγους.Λεω παει!!Μαλλον ο αντρας απελυσε τον κηπουρο που της ''εριχνε'' κανα μανικι που και που,και τωρα εχει προβλημα!Γιατι λεει οτι την επιασε προσφατα,οπως σκαλιζε το κηπο.Να τα μας!!!!Παρε ρε φιλε κανα καρμοιρη να της τον χωσει,μη μας ζαλιζεις!Τι να της γραψω??Την εστειλα για περαιτερω εξετασεις,δεν ειχε τιποτα σημαντικο.Και εξω περιμενανε οι γριες,να ακουσω και αλλα.

4 σχόλια:

  1. τελικά το αγροτικό είναι σαν το στρατό. Το βρίζεις όταν το κάνεις και μετά παρακαλάς να ήταν ακόμη άλλο τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπως ετσι ειναι.Σιγα σιγα που θα γραψω και αλλα,θα δεις οτι στρατος και νοσοκομεια ειναι πανω κατω τα ιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή εν αρχή!
    Άρτα τι μου θύμησες τώρα πρώτους μήνες στο στρατό!
    Τσίπουρα λάτρεις και εσύ!
    Και βουρ στο γκομενάκι!
    Με τη Νίκη!
    Απο τον αξιαγάπητο mahler76 σε βρήκα!
    Την Καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σαι καλα!Στην Αρτα,το θεμα στρατος ειχε αγγιξει την τελειοτητα!Τσιπουρο αλλα και καλος μεζες.Μετα βεβαια θελω να ριξω και την κοιλια!Γινεται??Ασε,με εχει τρελανει η κοπελα,θα γραψω συντομα και αλλα.
    Και γω συστημενος απο φιλο πηγα στο mahler76,και τον ευχαριστω που ειναι ο πρωτος που γραφτηκε στο μπλογκ.Δωρεαν εξετασεις σε ολους!!Χεχεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή